MASAŽNE FOTELJE

Od samog osnivanja krajem 1999. godine pod brendom bioproducta u svoj asortiman uvrstili smo masažne fotelje, koje su bile, za razliku od današnjih modela, blago rečeno skromnih funkcija, te smo prvi uveli masažne fotelje na tržište. Radilo se o sklopivim masažnim foteljama sa vibracionim motorima i ručnim podešavanjem položaja.

Razvojem i napretkom tehnologije, naši današnji modeli su najopremljeniji na tržištu, sa skeniranjem tijela, L i S oblika u leđima, automatskim i ciljanim masažnim funkcijama i tehnikama, refleksoterapijom za stopala, kompletnom zračnom masažom za cirkulaciju i drenažu, električnim upravljanjem položaja fotelje, zero space & zero gravity funkcijama, 2D ili 3D masažom, reprodukcijom muzike…

Sa isporučenih više hiljada masažnih fotelja i masažera, vlastitom servisnom mrežom, besplatnom dostavom, uputstvima za korištenje na matičnom jeziku, odličnim akcijskim cijenama i najvišom kvalitetom izrade, masažne fotelje iz Bioproducta predstavljaju najbolji izbor za sve kojima treba relaksacija i masaža u vlastitom domu, odličan i stabilan proizvod za višegodišnje korištenje.
U nama dobijate pouzdanog partnera koji će vam stalno biti pri ruci za sve vaše upite od odabira proizvoda, izbora načina plaćanja, dostave i edukacije.
Pozovite nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u odluci.
.