-20%

MASAŽNA FOTELJA IMPERIO 4D

6,632.00 

Kategorija:

NOVO!!!

Masažna fotelja IMPERIO 4 D – TOP MODEL!

HEALTH FUNKCIJA!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness
BESPLATNA DOSTAVA
JAMSTVO 3 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN / ŽIRALNO
PLAĆANJE NA RATE KARICAMA
Za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880

PREMIUM – 4D MODEL!

Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunskih masažnih tehnika, 4D masaža!
-PREMIUM fotelja sa 4D tehnologijom, koja omogućava 4D mikro detekciju položaja ramena, krivulju i oblik tijela kao i dužinu nogu (visinu osobe), te time najkvalitetniju presonaliziranu masažu!

FUNKCIJA OTKRIVANJA STANJA ORGANIZMA I PREPORUKA MASAŽNOG PROGRAMA!

Potpuno nova tehnologija masažnog valjka jedinstvena na tržištu masažnih stolica, koja se

-još više prilagođava krivulji kralježnice

-omogućuje još precizniju masažu

-njime se može postići još udobniji položaj kralježnice i ležeći položaj

-u stanju temeljito istegnuti kralježnicu

Inovativni savitljivi masažni valjci u obliku slova “L” najpreciznije do sada prate oblik kralježnice masirajući cijela leđa, od vrata do bedara! U rasponu širine između 1,5-21 cm – pokriva cijela leđa!

4D inteligentna tehnologija masaže od vrata do bedara!

Inteligentni masažni valjci kreću se tiho i automatski prepoznaju položaj ramena, procjenjuju linije i obline tijela. Na temelju toga se postavljaju točke masaže i razmak između ruku koje masiraju. Inteligentne ruke za masažu masiraju vas poput profesionalnog masera. Izvode učinkovitu masažu oko leđa i lumbalnih kralježaka. Na taj način ćete se osvježiti i ublažiti bolove i osjećaj umora u leđima.

Tehnologija 4D inteligentne masaže – Što je to zapravo?

Tijekom 4D masaže  jačina masaže valjkom se može podešavati na nekoliko razina (može se regulirati ne samo jastukom već podešavanjem kuta naslona) – to je glavna karakteristika 4D masažne fotelje – i dizajn masažnih valjaka još je finiji i sofisticiraniji , a možemo dobiti masažu koja je još sličnija ljudskom dodiru – barem to vrijedi za naše 4D masažne fotelje.

Oprez! Mnoge 2D masažne stolice uzalud se reklamiraju kao 4D masažne stolice; ako se jačina masaže valjkom ne može podešavati, to nije 4D masažna fotelja!

4D masažni sustav djeluje u više dimenzija. Masažni valjci rade gore-dolje i bočno, kao i dubinski, naprijed-natrag. Mogu prodrijeti dublje u mišiće, do dubine od 12 cm – čak i dublji bolovi se mogu smanjiti!
– Dubina se može podešavati ručno! Ovo je veoma važno! Masažna fotelja koja nema mogućnost ručnog podešavanja u odnosu snaga=dubina masaže nije 3D ili 4D masažna fotelja! –
Dubinskom masažom masažna fotelja može još više opustiti zategnute mišiće, čak i dublje slojeve (fascije), osloboditi napetosti, bolove i smanjiti stres. Masažna fotelja Imperio 4D Premium ima izuzetno sofisticiran i inteligentan valjkasti mehanizam koji prati površinu tijela i kralježnicu. Učinkovita masaža paraspinalnih mišića može povećati mišićni tonus i poboljšati držanje. Inteligentne ruke za masažu pomiču se tiho i automatski prepoznaju položaj ramena, procjenjuju linije i obline tijela. Na temelju toga se postavljaju točke masaže i udaljenost ruku za masažu (usput, po potrebi se mogu postaviti i ručno). Na taj način možemo dobiti jedinstvenu, preciznu, ručno prilagođenu i potpuno prilagodljivu masažu! Masažni valjci prilagođavaju točke masaže na temelju izmjerenih kontura tijela. Na taj način dobivamo sofisticiranu, preciznu masažu – možemo podešavati brzinu i širinu valjaka, kao i snagu 4D masaže!
Osim podešavanja intenziteta i brzine masaže, tijekom 4D masaže masažni valjci se ne pomiču samo vertikalno (gore-dolje; ili bočno kao kod 2D fotelja), već i prostorno, naprijed-natrag. Kod 4D masaže jačina masažnih valjaka se može podešavati (za razliku od 2D masažnih fotelja), zahvaljujući tome što se valjci mogu pomicati i u prostoru (ako se pomiču prema naprijed dobivate jaču masažu, ako se pomiču natrag, dobivate slabiju masažu). također možemo prilagoditi jačinu 4D masaže!

Što je više u 4D masaži od 2D masaže?

 • Još personaliziranija masaža – mapiranje tijela i masaža u slučaju naših 4D fotelja još su precizniji, masažna fotelja dulje analizira tjelesne parametre korisnika.
 • Dostupna je i još jača ili nježnija masaža, zahvaljujući tome što kod 4D masažnih valjaka primijenjeni pritisak može biti još veći ili manji – podešavanjem dubine (snage) valjaka.
 • Omogućuje masažu koja se još više može prilagoditi potrebama korisnika, zahvaljujući tome što se jačina masaže valjkom može podešavati na više razina (ne može se regulirati samo jastukom i podešavanjem kuta nagiba fotelja) – to je glavna karakteristika 4D masažne fotelje
  Ako se jačina masaže valjkom ne može podešavati, to nije 4D masažna fotelja!
 • Još učinkovitija masaža – masažni valjci dopiru i do dubokog mišićnog tkiva, što omogućuje opuštanje i najtvrdoglavijih, spazmatičnih mišića. Ruke za masažu mogu prodrijeti i dublje, – uz pomoć ručica za masažu koje se protežu u dubinu do 12 cm, pod kutom do 78 stupnjeva, može se postići prava duboka masaža – koja također može smanjiti dubinu. sjedeća bol.

Funkcije, svojstva

Tehnike masaže

Shiatsu (pritisak prstima): Pritišće glavne točke tijela. Ova metoda učinkovito ublažava napetost i ukočenost mišića, smanjujući pritisak na kralješke. Možete birati između 2 različita načina masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razina kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika. Osim toga, možete podesiti brzinu masaže u 5 razina, kao i jačinu masaže.

Tapkanje: Masažni valjci tapkaju leđa gore-dolje i potiču cirkulaciju krvi na cijelim leđima. Udarna masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razina kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika. Osim toga, možete postaviti brzinu masaže u 5 razina, kao i intenzitet masaže.
bionwell-marais-premium-3d-masažna stolica-gnječenje-plastična masaža

Gnječenje: Ova metoda duboko pritišće mišiće, stimulirajući neke glavne akutočke. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Također možete podesiti brzinu i snagu masaže u 5 razina.
Gnječenje + tapkanje: Kombinirana alternativna masaža za cijelo područje leđa. Također možete podesiti brzinu i snagu masaže u 5 razina.
bionwell-marais-premium-3d-masažna-stolica-gnječenje-tapkanje-utogetes-gnječenje-simultano-masaža bionwell-marais-premium-3d-masažna fotelja-vjerska masaža

Zatezanje i gnječenje ramena (podizanje ramena): Masaža 3D/4D masažnim valjcima opušta mišiće i smanjuje osjećaj umora. Masaža može ublažiti i najdublje bolove. Također možete podesiti brzinu i snagu masaže u 5 razina.
4D masaža: s 5 različitih intenziteta. Precizna dubinska masaža u svim smjerovima prostora (gore-dolje i naprijed-natrag). 4 različita načina masaže, brzina, snaga i ravnomjerna širina svake masaže se mogu prilagoditi.

Za različite masaže možete prilagoditi brzinu, širinu i snagu (mogućnosti podešavanja mogu se razlikovati za različite masaže). Na taj način možemo dobiti izuzetno jedinstvenu, prilagodljivu masažu. Snaga masaže u području mišića vrat-ramena također se može regulirati jastucima naslona za glavu (uklonite sloj(eve) jastuka za jaču masažu).

Masažna fotelja IMPERIO 4D Premium – profesionalni “masažni terapeut”
Inteligentne masažne ruke masiraju na isti način kao profesionalna maserka. Ali još jače. S 4D sustavom valjaka ruke za masažu se kreću gore/dolje/lijevo/desno/naprijed/natrag oko ramena (mišići vrata i ramena), leđa i struka. Valjci se kreću u sustavu S oblika, prateći i prilagođavajući se obliku kralježnice. Raspon širine može biti od 1,5(!) cm do 21 cm u 5 razina! Na ovaj način roleri ne dodiruju kralježnicu, već se masiraju cijela leđa! Masažne ruke sa četiri kotača, tihi, inteligentni 4D masažni valjci masiraju vrat, mišić ramena, cijela leđa, struk, stražnjicu pa čak i gornji dio bedara. S-oblik masažne šine odgovara krivulji leđa u obliku slova S, tako da je ergonomičan i dobivate izuzetno precizan doživljaj masaže leđa.

Zračna masaža se može odabrati s opcijom podešavanja snage.
Masaža podlaktice i ramena pod pritiskom zraka – Vaša ruka će biti osvježena!
Funkcija masaže podlaktice zračnim pritiskom, funkcija masaže ramena. Masažna fotelja opremljena je zračnim jastucima koji prate krivulju ljudske ruke. Uravnotežena trodimenzionalna kontrakcija zračnih jastuka osvježava vaše ruke i dlanove. Snaga masaže zračnim jastukom se može podešavati.  

Masaža donjeg dijela tijela zračnim pritiskom – odlično opuštanje i osvježenje!
Masaža donjeg dijela leđa, masaža kukova i struka, masaža nogu /bedra, lista, skočnog zgloba, pete, stopala, prstiju, masaža stražnjice i lista. Zračni jastuci različitih veličina okružuju listove i, zahvaljujući zatvorenom području nogu, gležanj, taban i stopalo kao i nožne prste, nude vam osvježavajuću, učinkovitu masažu koja smanjuje težinu nogu, umor i bol. Snaga masaže zračnim jastucima se može podešavati.

Obnovljena, učinkovitija, nježnija masaža tabana i stopala
IMPERIO 4D Premium ima jednu od najnaprednijih tehnologija valjaka za masažu stopala na tržištu. Osim toga, novost je da naša stopala sada mogu uživati ​​ne samo u masaži valjkom, već i u vrsti masaže snažnim pritiskom prstiju. Također je novost da stolica za masažu masira i donji dio pete. Fokusirajući se na točku Yongquan na tabanima, masaža može biti nježnija, umjereno jača ili jača. A zračni jastuci okružuju stopalo još više nego prije, pružajući još složeniju masažu za ovaj dio tijela.

Masaža potkoljenice zračnim jastucima i gnječenje potkoljenice
Zračni jastuci okružuju noge i listove još više nego prije, pružajući još kompleksniju masažu tim područjima.

Možete birati između 20 vrsta automatskih masaža! – Pritiskom na gumbe  možete odabrati masažu koja odgovara vašim trenutnim potrebama!
Odaberite unaprijed postavljenu masažu, saznajte koje vam se masaže stvarno sviđaju i uz koje se osjećate dobro. Masaže nude različite metode masaže i različite pokrete. Na taj način svatko među tvornički programiranim (automatskim) masažama može pronaći onu koja mu odgovara.

*Masaža “Potpuno opuštanje”  – Masaža u ležećem položaju, istezanje tijela, čime se može učinkovito smanjiti bol u mišićima lumbalnog dijela i otkloniti osjećaj umora mišića. Ublažava stres u tijelu i umu. Ugodna pozadinska glazba pomaže u opuštanju (koja se po potrebi može isključiti).

*Vratno-ramena masaža – Masira se vrat i ramena, tehnikama istezanja, te masaža gornjeg dijela leđa, koje djeluju učinkovito opuštajuće na mišiće. Ovaj program se posebno može preporučiti korisnicima koji rade sjedilački posao. Ugodna pozadinska glazba pomaže u opuštanju (koja se po potrebi može isključiti).

*Wellness masaža leđa – Učinkovito gnječenje cijelih leđa, istezanje središnjeg dijela u kombinaciji s tehnikama lupkanja i shiatsu (pritiska prstima). Intenzitet masaže je srednji i posebno se može preporučiti osobama sa slabom cirkulacijom krvi. Ugodna pozadinska glazba pomaže u opuštanju (koja se po potrebi može isključiti).

Masaža s fokusom na bokove, stražnjicu i noge – Gnječenje i tapkanje po stražnjici, opuštanje mišića kuka. Nezaobilazan za dame, ali preporučljiv i za muškarce, može dobro djelovati i na prostatu.

“Masaža kritičnih točaka” – Gnječi i tapka mišiće ramena i donji dio leđa. Osvježava stopala masažom zračnim jastučićima. Posebno se može preporučiti osobama koje rade sjedilački posao i malo hodaju. Također ublažava bolove u vratnoj i lumbalnoj kralježnici.

Energizirajuća masaža – Gnječi i tapka donji dio leđa, mišiće ramena i vrat, perkusije, koje potiču cirkulaciju krvi i energiziraju tijelo. Snažna masaža koja se može koristiti za liječenje stresa, a također i za sportaše za opuštanje ukočenih, zategnutih mišića.

Brza masaža – Brzo uživanje u masažnim funkcijama – čak i tijekom pauze za ručak ili kada imate malo vremena. Gnječi i tapka po leđima i struku kako bi korisnik mogao postati energičniji. Posebno može biti pogodan za uredske radnike.

Masaža za mirniji san – gnječi ramena, vrat, leđa i struk, pritišće akupunkturne točke Fengchi i Shenyu za poboljšanje kvalitete sna, može se posebno preporučiti osobama koje slabo spavaju. Ugodna pozadinska glazba pomaže u opuštanju (koja se po potrebi može isključiti).

Masaža koja smanjuje bolove u mišićima –  Uglavnom pljeskanje i gnječenje gornjeg i donjeg dijela leđa, čime se potiče prokrvljenost, opuštanje mišića i smanjenje boli. Posebno može biti pogodan za korisnike koji pate od bolova u mišićima, rade fizički posao ili imaju zategnute mišiće.

“Rebalance” masaža – Uglavnom gnječenje i pritisak prstima (shiatsu) ramena i vrata, leđa i struka. Posebno može biti pogodna za one koji su pod stresom i ne osjećaju se u fizičkoj i psihičkoj ravnoteži.

“Boss” masaža – Gnječi i tapka ramena, vrat, leđa i struk, smanjuje umor mišića, potiče cirkulaciju krvi i smanjuje stres.

“Stay fit” masaža – Gnječi i pritišće (shiatsu) ramena, vrat, struk i bokove, opušta tijelo i um. Prvoklasni tretman.

Masaža “Great pampering” – umirujuća masaža pritiskom zračnim jastucima, kao i masaža listova i tabana valjkom. To je vrlo ugodan osjećaj, smanjuje stres.

Masaža “sjedeći rad” – Masaža potiče nešto slično tjelesnoj aktivnosti, može biti korisna za korisnike koji puno vremena provode sjedeći. Time potiče tjelesne funkcije. Gnječi se i tapka po ramenu, vratu i donjem dijelu leđa, što može ublažiti bol u ramenu i vratu, te smanjiti bol u lumbalnom mišiću. Ovaj program masaže može biti posebno pogodan za uredske radnike i one koji vode sjedilački način života.

Masaža “za jačanje zdravlja” – Duboko gnječi, tapka i pritiska (shiatsu) cijelo tijelo, potiče cirkulaciju krvi i može spriječiti stvaranje krvnih ugrušaka. Posebno se može preporučiti onima koji malo vježbaju.

Masaža istezanja tijela – Noge, šake i ramena stisnuti su zračnim jastucima, a leđni valjci istiskuju leđa.

Kineska masaža –  Masaža temeljena na tradicionalnoj kineskoj medicini uglavnom koristi duboku masažu leđa i struka kako bi se smanjila bol u leđima i struku te pospješila cirkulacija krvi u tim dijelovima tijela. Posebno se može preporučiti osobama s bolovima u leđima i struku.

Thai masaža –   Duboka masaža struka i istezanje leđa. Noge, šake i ramena pritisnuti su naslonjačem, valjci guraju leđa prema naprijed, čime se postiže učinak rastezanja. Može se preporučiti osobama izloženim jakom stresu, kao i osobama koje žive s lošim držanjem ili skoliozom. Jaka masaža.

Masaža za istezanje kralježnice –  Noge, šake i ramena pritisnuti su naslonjačem, valjci guraju leđa prema naprijed, čime se postiže učinak istezanja. Može poboljšati vaše držanje.

Masaža “Sportska vrijednost” – Može pomoći u oporavku od umora, napetosti mišića i bolova nakon tjelesne aktivnosti i sporta. Gnječi, tapka i pritišće mišić trapeza (rame), vrat i leđa te donji dio leđa. Protegnuo je noge i listove. Ova duboka masaža može imati učinak vježbanja. Posebno može biti pogodan za osobe koje se manje kreću.

Masaže koje se mogu ručno odabrati
S 5 vrsta masažnih položaja: masaža cijelog gornjeg dijela tijela, gornji dio leđa, masaža donjeg dijela leđa, masaža određenih područja i masaža na fiksnoj točki.
S posljednja dva, možete odabrati točno područje, mjesto ili čak određenu točku masaže!
Brzina, intenzitet i širina svake masaže se mogu podešavati.

 • Imate li bolove iznad lopatice s desne strane? Možda oko struka? Sjediš li puno, želiš li masažu stražnjice? Usmjerite masažne valjke tamo i gnječite mišićne čvorove samo na tim točkama! Ili ih pritisnite Shiatsu (pritisak prstima) metodom masaže! Jaki koliko želite! Ovo je također velika prednost 4D masažne fotelje!
 • Želite li opuštajuću masažu? Masirajte se samo zračnim jastucima koji će vas umiriti i osvježiti!
  Možda prebacivanjem brzine udarne masaže na najveću možete dobiti vibracijsku masažu koja također djeluje umirujuće.
 • Mnoge mogućnosti varijacija prema vašim trenutnim potrebama!

Možete podesiti željeno vrijeme masaže te pauzirati masažu i zatim je ponovo pokrenuti

Prema Vašim potrebama, kontinuirana masaža 10, 15, 20, 25, 30 ili 40 minuta.
Je li se pojavilo nešto što bi vas natjeralo da pauzirate masažu? I to možete. Za to nije potrebno isključiti masažnu stolicu. Pritiskom na tipku za pauzu masaža se zaustavlja i možete nastaviti od mjesta gdje ste stali.

Istezanje leđa 

Uz tehnike istezanja koje se koriste u nekim programima automatske masaže, masažna fotelja može smanjiti negativne učinke sjedenja i napetost mišića u leđima i mišićima struka.

bionwell-marais-top-premium-masažna-fotelja-naslon-za-odmor-2

Jedinstvena funkcija istezanja i uvijanja tijela – smanjuje se ukočenost skraćenih mišića, smanjuje se bol.

Automatski program za istezanje mišića. Masažna stolica IMPERIO može istegnuti cijelo tijelo. Novost je da neovisno kretanje naslona i sjedala te istodobni rad zračnih jastuka čine masažnu stolicu IMPERIO 4D sposobnom za sofisticirano i učinkovito istezanje tijela. Masažna tračnica, po kojoj se kreću masažni valjci, podijeljena je na dva odvojena dijela. Tehnologija također podržava programe istezanja.

Inovativna funkcija – istezanje i pomicanje gležnjeva i stopala!

To se može postići motorizirano, pomicanjem nožnog dijela gore-dolje i stiskanjem zračnih jastuka tijekom tvorničkih (automatskih) programa.

bionwell-marais-top-premium-masažna-fotelja-naslon-za-tjelo-3 bionwell-marais-premium-3d-masažna stolica-motorno-rastezljivi-držač za lopte-

Funkcija toplinske terapije – ne više samo na leđima, već gdje god želite!
Ugodan osjećaj, mogućnost još učinkovitije masaže

Grijanje ne ide iz naslona, ​​već kroz jedinstveni grijaći šal od grafena – ovo je inovativna funkcija, s kojom se mogu ugodno zagrijati ne samo leđa, već i ramena, leđa, struk, trbuh pa čak i bedra – šal se može koristiti po potrebi. Temperatura od 40-50°C ugodno zagrijava dijelove tijela, a kada se koristi na leđima, masažna fotelja može još više opustiti bol dubokih mišića zbog topline. Osim toga, njegova primjena može imati i zdravstvene prednosti, poput smanjenja bolova u ramenima, leđima i struku, ublažavanja kašlja kada se stavi na prsa, smanjenja zastoja krvi u određenim dijelovima tijela, smanjenja menstrualnih bolova kod žena kada se stavi na trbuha i smirenje gastrointestinalnog sustava. Ne treba zanemariti ni ugodan, dobar osjećaj koji možemo doživjeti kada se šal omota oko nas.

Prikaz trenutnih zdravstvenih vrijednosti

Na desnom rukohvatu fotelje za masažu, uzduž prstiju, nalazi se senzor koji na temelju pulsa, razine kisika u krvi i mikrocirkulacije posebnim algoritmom izračunava indeks umora i za vas odabire odgovarajući, personalizirani automatski program masaže .

Kliknite gumb “Otkrivanje zdravlja” na traci izbornika na lijevoj strani zaslon za ulazak u sučelje za otkrivanje zdravlja, pritisnite početak otkrivanja gumb za izvođenje detekcije zdravlja, a zatim nježno postavite kažiprst ili srednji prst na senzoru. Nakon nekoliko sekundi prikazat će podatke u stvarnom vremenu otkucaja srca, kisika u krvi i mikrocirkulacije, čekajući završetak napredak otkrivanja.
Preporučeni program
Kada se normalna detekcija završi, prikazat će otkucaje srca, kisik u krvi, odnosno stupanj umora. Kisik u krvi znači s kisikom u krvi koncentracija u rasponu od 95% do 99% normalno. Razine umora uključuju dobar, blaga, umjerena i teška. Na temelju vaše razine umora, automatski program će preporučiti za vas.
Odaberite “Da” za početak korištenja preporučenog programa i “Ne” za povratak u stanje masaže prije otkrivanja zdravlja.
Nisu otkriveni valjani podaci – Ako se ne otkriju valjani podaci, korisnik će biti upitan treba li ponovno otkriti. Odaberite “Da” za ponovno pokretanje otkrivanja ispravnosti i “Ne” za izlaz iz otkrivanja i povratak u stanje masaže prije otkrivanja zdravlja.

Nulta gravitacija – omogućuje ugodno opuštanje
Ovaj položaj ima pozitivan učinak na zdravlje leđa. U ovom položaju se ravnomjerno raspoređuje težina tijela i smanjuje pritisak na kralježnicu. Kada se pokrene način nulte gravitacije, postoji kut elevacije od oko 118 stupnjeva između tijela i nogu. Butina i potkoljenica nalaze se više od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno se raspoređuje na masažnu stolicu kako bi se u potpunosti oslobodio pritisak na tijelo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite. Možete birati između 2 položaja nulte gravitacije.


Tehnologija koja štedi prostor – Zero Space – može se postaviti direktno uz zid

Mnoge masažne fotelje zauzimaju puno prostora jer ih je potrebno odmaknuti od zida jer im je potreban dodatni prostor da se naslone. Čak i tijekom rada, masažna fotelja Imperio 4D treba samo 10 cm udaljenosti od zida iza nje. Sjedalo masažne fotelje klizi prema naprijed kada je naslon za leđa nagnut, bez dodirivanja poda ili stražnje stijenke. Ovo vam štedi prostor u vašem domu.

3D digitalni glazbeni player – slušajte omiljenu glazbu sa svojih pametnih uređaja putem Bluetootha

Povezivanjem vašeg pametnog telefona ili tableta s foteljom putem Bluetootha, možete puštati i vlastitu glazbu spojenu na pametni terminal – na zvučnicima odličnog zvuka. Novost na tržištu masažnih fotelja je da možete slušati pozadinsku glazbu bez Bluetooth veze tijekom 4 automatske masaže.

Prečaci na desnom naslonu za ruku – praktična upotreba

Za još lakše rukovanje. Postavite najvažnije funkcije još praktičnije: uključivanje/isključivanje/pauza; automatsko prebacivanje između masaža; podešavanje jačine 4D masaže;  podešavanje duljine oslonca za noge; položaji nulte gravitacije (ležeći).

Masažna fotelja prilagođava se različitim visinama tijela – automatsko, udobno motorizirano podešavanje duljine nogu

Masažna fotelja automatski, motorizirano(!) prilagođava oslonac za noge, koji se prilagođava visini korisnika – čineći korištenje izuzetno udobnim. Dok kod većine masažnih fotelja izgurate i držite dio za stopala, u slučaju Imperio 4D, motor se pomiče i fiksira oslonac za stopala prema vašoj visini (150-190 cm).
Naslon za noge i leđa se mogu podići i nagnuti, a rade usklađeno.

Funkcija automatskog prepoznavanja duljine nogu

Kada podignete ili spustite oslonac za noge do pravog kuta, automatski detektira duljinu nogu i najudobnije područje za masažu.
Nova funkcija je motorizirano kretanje gležnjeva i stopala, pomicanjem nožnog dijela gore-dolje tijekom tvorničkih programa.

Inteligentna glasovna kontrola – upravljajte stolicom za masažu čak i svojim glasom! (na engleskom)
Omogućuje još jednostavnije i ugodnije upravljanje.

Kontroler jednostavan za korištenje, lijep dizajn i zaslon
Upravljač zaslonom osjetljivim na dodir s LCD zaslonom u boji.

USB ulaz i mogućnost bežičnog punjenja na desnom naslonu za ruku
Tijekom masaže možete puniti svoje pametne uređaje. Također, ako pregledavate svoj telefon dok ga punite i radite masažu, možete i to učiniti. No, radi tjelesnog i psihičkog opuštanja preporučamo masažu zatvorenih očiju. ????

Šareno, estetsko LED osvjetljenje na desnoj i lijevoj bočnoj ploči
Uživajte u jedinstvu tijela i uma u šarenom neonskom svjetlu i uđite u svijet snova. LED svjetlo iz masažne fotelje također daje prostoriji poseban izgled.

Biste li premjestili stolicu za masažu u stanu?
Može se pomicati i kotrljati po ravnoj podlozi uz pomoć ugrađenih kotača. Na neravnom i osjetljivom tlu (npr. parket, drveni pod, itd.), preporučuje se da ga podignu 2 osobe i premjeste na novo mjesto.

Visokokvalitetna, lijepog dizajna, izdržljiva masažna stolica od tekstilne kože (PU) izrađena od poliamida, PVC-a, čelika, električnih i elektroničkih komponenti.
Idealna težina korisnika: 140 kg
Idealna visina korisnika: 150-195 cm

– Neto težina: 113 kg
– Dužina: 161,5 cm (ležeći: 187 cm)
– Širina: 82 cm ukupna / 78 cm bez stranica
– Visina: 124 cm (ležeći: 103,5 cm)

Nazivni/okomiti napon: 110-120V / 220-240V~
Nazivna/okomita frekvencija: 60Hz / 50/60Hz
Apsorbirana snaga/Nominalna ulazna snaga: 160W
Razina buke: maksimalno 60 dB
Vrijeme masaže: 20 minuta
Sigurnosna struktura: Klasa I
Koncentracija negativnih iona: maksimalno 240 000 komada / cm3

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 150 eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 300 eur (= 5 godina)

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik.
Postupak isporuke: moguća dostava na adresu, stavljanje u pogon, edukacija za korištenje
Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas:
Mob: 063/385 880

prodaja@bioproduct.ba

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!