MASAŽNA FOTELJA RELAX

4,490.00 

Kategorija:

RELAX MASAŽNA FOTELJA


Odlična cijena najbolje premium masažne fotelje za masažu cijelog tijela!


BESPLATNA DOSTAVA
JAMSTVO 3 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN / ŽIRALNO
PLAĆANJE NA RATE KARTICAMA
Za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880


Nevjerojatno niska potrošnja energije! Samo 120W = 0,12kWh.

Precizna masaža inteligentnim masažnim rukama - od vrata do sredine bedara
Masažni valjci masiraju dužine 135 cm koji pokrivaju cijela leđa. Oni uzimaju u obzir "S" 
oblik kralježnice ljudskog tijela.Masaža pomaže opustiti kralježnicu i rasteretiti napete mišiće. Ruke za masažu kreću se gore-dolje po leđima, oko ramena, leđa i struka.Leđa dobivaju ravnomjernu masažu koja vas osvježava, pruža dobar osjećaj, masira bolne mišićne čvorove i smanjuje osjećaj umora.
 Krećući se gore-dolje, pogon na sva četiri kotača, tihi, inteligentni masažni valjci masiraju vas oponašajući ljudski dodir, osiguravajući tako
 profesionalnu, udobnu i učinkovitu masažu u vašem domu. Inteligentne ruke za masažu kreću se po šini u obliku slova "SL" u naslonu
 - koja se prilagođava oblinama tijela i leđa - te pružaju višedimenzionalnu (pokretnu i po širini i po dubini), stereo masažu,
 što znači da nekoliko dijelova tijelo se može masirati istovremeno, što daje potpuno jedinstveno iskustvo.


Dubina masaže može biti do 6,5 cm!
Možemo dobiti učinkovitu i učinkovitu masažu duž kralježaka kralježnice. Masaža Relax masažne fotelje osvježava, smanjuje umor i bol, 
umiruje i opušta zategnute mišiće.

Tehnike masaže
Gnječenje, shiatsu (pritisak prstima), kucanje, tapkanje i gnječenje-kucanje (knead&knock) sinkronizirano.
 
    

Za tapkanje, shiatsu i tapkanje masaže, širina masažnih valjaka može se podesiti na tri razine: široka, srednja i uska. 
Širina se može podešavati između 6 i 21 cm, s tri opcije.


Brzina masaže se može podešavati u 5 razina - snažnija, dublja masaža može se postići sporijom brzinom, a opuštajuća masaža
 može se postići bržom razinom.


Masaža ramena leđa i struka, te bokova
Ručna masaža - masirajte se gdje želite!
Svoje tijelo možete masirati na fiksnu zonu, fiksnu točku, cijela leđa, gornji dio leđa, donji dio leđa i cijelu 135 cm dugu zonu od vrata do
 bedara.

Imate li bolove iznad lopatice s desne strane? Možda oko struka? Sjediš li puno, želiš li masažu koja opušta glutealne mišiće?
Usmjerite masažne valjke tamo i gnječite mišićne čvorove samo na tim točkama! Ili ih pritisnite Shiatsu (pritisak prstima) metodom masaže!
Želite li opuštajuću masažu? Masirajte se samo zračnim jastucima koji će vas umiriti i osvježiti! Možda prebacivanjem brzine udarne masaže na najveću možete dobiti vibracijsku masažu koja također djeluje umirujuće. Mnoge mogućnosti varijacija prema vašim trenutnim potrebama!


Personalizirana masaža – masažna fotelja prilagođava se različitim fizičkim karakteristikama Masažna stolica Relax identificira visinu ramena i širinu leđa, prilagođavajući se različitim fizičkim karakteristikama i pružajući jedinstvenu masažu za svakog korisnika.

Masaža tijela (zračnim jastucima s pritiskom zraka)


Masaža tijela zračnim jastucima – udobnost i opuštanje od ramena do stopala! Kompresijska masaža ruku i nogu zrakom. Opušta, osvježava i puni energijom! Masaža se može postaviti na 5 različitih intenziteta, tako da se oni mogu mijenjati. Odaberite one koje želite. Airbag masaža ramena, podlaktice i dlana Masažna fotelja prati krivulju ljudske ruke masirajući točke Yangchi i Quichi kako bi pružila puni raspon masaže. Trodimenzionalni uravnoteženi niz kontrakcija od napuhanih zračnih jastuka opušta i jača rame i ruku, sve do dlana.

Masaža valjkom tabana i zračnog jastuka stopala
Zračni jastuci različitih oblika u potpunosti okružuju list i stopalo. Izmjena stiskanja, pauze i smanjenja tlaka zraka stimulira akutočke Xuanzhog i Taixi, što rezultira ugodom i harmonijom. List dobro stisne, a zatim ga opusti. Noge primaju pritisak kompresije, što može smanjiti bol, napetost nogu i osvježiti noge.

Masaža tabana valjkom (Thai Gua Sha masaža tabana) slabijeg, srednjeg ili jakog intenziteta – osvježava taban, smanjuje bol i umor.

Informacije o masaži
8 različitih funkcija automatske masaže – samo 1 pritisak tipke i programi počinju!
Brza masaža: Brzo iskustvo masažnih metoda kada imate malo vremena.
Ugodna masaža: Zaista ugodno iskustvo masaže.
Opuštajuća masaža: Nježna, ali duboka masaža koja smanjuje osjećaj umora u tijelu i pruža opuštanje.
Masaža cijelog tijela: Dubinska masaža koja potiče vitalnost tijela.
Masaža vrata i ramena: Smanjuje bol i umor u tim područjima.
Masaža leđa i struka: Smanjuje bol i umor u tim područjima.
Stretching masaža: Masaža prikladna za istezanje nogu i struka, koju masažna fotelja postiže pomicanjem (spuštanjem i podizanjem) podnožja i naslona za leđa. Smanjuje bolove u nogama i struku te potiče njihovu vitalnost.
Regenerativna masaža: Nakon opterećenja organizma (fizički rad/sport) smanjuje bol i osjećaj umora tijela.

Više značajki

Funkcija grijanja leđa – ugodan osjećaj, učinkovitija masaža! Karbonska vlakna s daleko infracrvenim zračenjem. Funkcija grijanja leđa koja se zagrijava do 40-50°C ugodno vas grije i može smanjiti bolove u leđima. Valna duljina infracrvenog zračenja poklapa se s valnom duljinom ljudskog tijela, što omogućuje apsorpciju energije u stanicama, aktivira ih i tako potiče metabolizam.

Music player sustav – slušajte što želite tijekom masaže! Ugrađeni 3D digitalni zvučnici na ramenu. Slušajte omiljenu glazbu putem Bluetootha sa svojih pametnih uređaja u masažnoj fotelji!

Masažna fotelja odgovara različitim visinama tijela


Naslon za noge se može produžiti (za 16 cm), naslon se može nakositi, tako da ga možete namjestiti kako vam odgovara visini (do 150-190 cm). Naslon za leđa i noge rade usklađeno.

Inteligentna glasovna kontrola s mikrofonom – upravljajte stolicom za masažu čak i svojim glasom! (na engleskom) Omogućuje još jednostavnije i ugodnije upravljanje.

Može se postaviti blizu zida – funkcija Zero Space Fotelja je dizajnirana da stane čak i u skučene prostore. Dovoljno ga je postaviti 5-10 cm ispred zida iza njega, pa će stati i tijekom rada.

Smanjuje napetost mišića i ukočenost mišića – automatski program istezanja Smanjuje bol i ukočenost mišića (pomoću Gua Sha metode) istezanjem i opuštanjem mišića donjeg dijela leđa, nogu i leđa, čime se smanjuje umor.

Zero Gravity položaj – opustite se! Doživite osjećaj lebdenja! Koristeći NASA tehnologiju, ovaj položaj smanjuje pritisak na tijelo i omogućuje vam opuštanje. Položaj ima pozitivan učinak na zdravlje leđa. U ovom slučaju, bedro i listovi nalaze se više od srca. Gravitacija svakog dijela tijela ravnomjerno se raspoređuje na masažnu stolicu, čime se u potpunosti oslobađa pritisak na tijelo i kralježnicu. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite, napunite i opustite.

Upravljač tableta s dodirnim zaslonom i LCD zaslonom – lijep i iznimno jednostavan za korištenje
Kontrola čipa mikroračunala je sigurna pruža izvrsne i stabilne performanse. Komandni centar masažne fotelje je detaljan, ima puno informacija, lako se okreće, ima lijep zaslon i omogućuje jednostavno rukovanje.
Također možete pauzirati masažu i zatim je ponovo pokrenuti. Je li se pojavilo nešto što bi vas natjeralo da pauzirate masažu? I ti to možeš. Za to ne morate isključiti masažnu stolicu. Pritiskom na tipku za pauzu masaža se zaustavlja i možete nastaviti od mjesta gdje ste stali.

Ne samo da se može pomicati podizanjem – može se kotrljati na kotačima

Može se pomicati pomoću ugrađenih kotača.

Ostale informacije Kada se isključi, masažna fotelja se vraća u prvobitno stanje zajedno sa rukama za masažu.

Masažna fotelja izrađena od materijala vrhunske kvalitete. Visokokvalitetna, lijepog dizajna, izdržljiva masažna stolica od tekstilne kože (PU) izrađena od poliamida, PVC-a, čelika, električnih i elektroničkih komponenti. Dijamantna tekstura tekstilne kože (PU) s izvezenim gazištem, prekrasna završna obrada. Visoko elastičan jastuk, izrađen ekološkom tehnologijom, sa smanjenim pritiskom, “čarobnim” pamukom, koji je mekan i prijanja uz kožu. Prozračan materijal koji odbija vlagu i grinje. Uzimajući u obzir aspekte zaštite okoliša, masažna fotelja izrađena je od ekološke, vlaknaste tekstilne kože, finog dodira, otporna je na habanje i otporna na pritisak.
Testiran 200 000 puta bez pucanja.

Idealna težina korisnika: maksimalno 110 kg
Idealna visina korisnika: 150-185 cm, ali se može koristiti do 195 cm tjelesne visine.
Veličine – Neto težina: 74 kg – Bruto težina: 89 kg
– Dužina: 142 cm (ležeći: 170 cm)
– Širina: 75 cm – prolazi kroz tako široka vrata!
– Sjedala: širina 51 cm!
– Visina: 112 cm (ležeći: 75 cm)
Tehnički podaci
Snaga: 90W – nevjerojatno mala potrošnja!
Neto težina/Bruto težina: 83 kg / 102 kg
Nazivni/okomiti napon: 220-240V~
Nazivna frekvencija: 50Hz Tlak zraka: 0,02 – 0,028 MPa
Razina buke: max. 60 dB Stanje pripravnosti: 0,1-1W
Broj zračnih jastuka: 24 kom
Vrijeme masaže po prilici: 20 minuta
Sigurnosna struktura: Klasa I

Potpuno trogodišnje jamstvo!
produljenje jamstva:
+ 1 godina: 150 eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 300 eur (= 5 godina)

Poslat ćemo vam opis i korisnički priručnik.
Postupak isporuke: moguća dostava na adresu, stavljanje u pogon, edukacija za korištenje
Mogućnosti plaćanja: dostavom na licu mjesta u gotovini, predračunom, kreditnim karticama.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti klikom na gumb “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli u sučelju za naručivanje, kontaktirajte nas:
Mob: 063/385 880

prodaja@bioproduct.ba

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!

Proizvodi nisu medicinska pomagala ili medicinski instrumenti, već služe za wellness i opuštanje!