-39%

MERINO ALOE VERA KOMPLET ZA 1 OSOBU

490.00 

-NAJFINIJA MERINO VUNA
-DODATAK ALOE VERA
-KOMPLET POSTELJINE
-JASTUK 40X80 cm
-POKRIVAČ 130X195 cm
-DONJA DEKA 100X200 cm
-MOGUĆE POJEDINAČNO NARUČIVANJE
-NARUDŽBA PO VAŠIM DIMENZIJAMA

Kategorija: Oznaka:

Merino aloe vera vuneni komplet

Komplet za jednu osobu – pokrivač, donja deka, jastuk- akcijska cijena 490 eur -3675 kn!

Poznata su ljekovita svojstva ove biljke kroz stoljeća.Komplet ALOE VERA, pored navedenih svojstava merino posteljine i vema dopadljivog dizajna, odlikuje se i posebnom tehnologijom izrade i dodatka Aloe vere u mikrogranulama. Vuneni kompleti rađeni u Merino kvaliteti odlikuju se velikom trajnosti, prozračnosti što održava optimalnu tjelesnu temperaturu,smanjuje znojenje, održava suhu vašu postelju, te time djeluju antibakterijski. Trajnost materijala je veoma duga, mogućnost pranja do 30C, jastuk Unico koji se može prati do 60C, nježan na dodir, samo su neke od odlika koje će doprinijeti da vaš 3-dijelni komplet koristite s punim zadovoljstvom.

Vuna je, ujedno i, odličan toplinski izolator, te provoditelj vlage, tako da na jednoj strani upija znoj i ostalu tjelesnu vlagu, a na drugoj strani je iznosi, te ima vrlo blagotvorno djelovanje na zglobove i kosti. Vuna štiti i od hladnoće i vlage čak i na – 30˚C, a koriste je i stanovnici najtoplijih predjela Zemlje poput Afrike, Azije, Australije.Vuna na vanjskim dijelovima zadržava hladni, odnosno topli zrak, te tako regulira uvijek optimalnu temperaturu.

» Štiti od nepovoljnih zračenja »» U današnje vrijeme ovo je možda i najvažnije svojstvo vune. Vuna razbija štetna zračenja iz okoline kao što su izvori elektromagnetskog zračenja: TV, električne instalacije, računala, wireless uređaji, i sl. Vuna štiti i od štetnih utjecaja podzemnih voda.
Vuna, a naročito ovčija, sadrži masnoću lanolin koja se odvaja prije obrade, kako bi se kasnije dodala očišćenoj i oplemenjenoj vuni, ili se koristila u kozmetičkoj industriji ili u druge svrhe.
Vuna ima prirodno svojstvo takozvanog reguliranja temperature. Unutrašnjost vlakna vune može preuzeti vodenu paru, dok vanjska površina odbija vodu.

Vlakno može prihvatiti do 33% vode u odnosu na svoju suhu težinu bez da se osjeti da je vlažna. Suši se znatno brže nego, na primjer, pamuk.

Proizvod od vune u odnosu na ukupnu zapreminu sadrži čak do 85% od zraka. To svojstvo mu omogućuje da jako dobro grije. Vuna se ne prlja, a i ne gužva, jer je njeno vlakno elastično.

Za razliku od umjetnih vlakana ne zadržava ni znoj, ni vlagu, stoga niti ne poprima neugodne mirise. Bez posebne obrade, može izazivati osjećaj neugodnog “grebanja” na koži.
Tog grebanja nema kod finih merino vuna.
Ukratko rečeno, karakteristike vune su vodootpornost, elastičnost, te idealan termalni izolator, a svime time i fantastično regulira temperaturu i vlažnost.

Cijena kompleta 799 eur+deka ranč kao poklon!

Plativo kreditnim karticama jednokratno i na rate.

Popust za gotovinu!

 Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361.