KREMA OD KONOPLJE 250 ml

Kategorija: Oznaka:

Krema od konoplje

Vitaminska krema za lice od konoplje sadrži pomno odabrane prirodne i vitalne tvari koje štite i obnavljaju kožu. Vidljivo smanjuje bore na licu. Hidrolat konoplje revitalizira kožu i poboljšava mikrocirkulaciju.
Bogata hladno prešana ulja i plemeniti maslac mogu nadoknaditi koži njene vlastite ceramide, zadržavaju i čuvaju njenu vlažnost i elastičnost.

Krema je lijepog i ugodnog mirisa. Vitaminska krema za lice od konoplje primjerena je za sve tipove kože, zbog svoje nježne, lagane teksture i jako je hranjivog sastava.

KONOPLJA 250 ml

Vitaminska krema za lice od konoplje sadrži pomno odabrane prirodne i vitalne tvari koje štite i obnavljaju kožu. Vidljivo smanjuje bore na licu. Hidrolat konoplje revitalizira kožu i poboljšava mikrocirkulaciju. Bogata hladno prešana ulja i plemeniti maslac mogu nadoknaditi koži njene vlastite ceramide, zadržavaju i čuvaju njenu vlažnost i elastičnost. Krema je lijepog i ugodnog mirisa. Vitaminska krema za lice od konoplje primjerena je za sve tipove kože, zbog svoje nježne, lagane teksture i jako je hranjivog sastava.

Konopljino ulje sadrži za ljudsko tijelo idealan omjer omega 3, 6 i 9 masnih kiselina. Važna je za otpornost imunološkog sustava i liječenja stanja na koži. Sadrži i esencijalne, nezasićene masne kiseline koje su važan materijal za izgradnju staničnih membrana i utječu na njihovu veću elastičnost, poboljšavaju protok energije među stanicama, te poboljšavaju apsorpciju hranjivih tvari.

Konopljino ulje sprečava gubitak vlage u koži i pomaže u sprečavanju preuranjenog starenja. Ulje je vrlo korisno za ublažavanje stanja na koži kao što su ekcemi, akne, gljivične infekcije, psorijaza i dermatitis.

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas prodaja@bioproduct.hr ili nazovite 01/66 99 361  091/4000 960