INFRACRVENA SAUNA ZA 2 OSOBE

Kategorija:

IC sauna za dvije osobe venera

premium infracrvena sauna za 2 osobe

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.ba

Funkcije, značajke:
S najmodernijom grijaćom pločom od organskih ugljičnih vlakana (nano ugljik)!
Učinak i učinkovitost ugljičnih grijaćih ploča mogu biti i do dvadeset puta veći od uobičajenih infracrvenih radijatora (spektar, keramika, crveno svjetlo)! Temperatura prijenosnih grijača je niska, tako da možete sjesti na nju. Čak i oni koji su osjetljivi na visoke temperature mogu sigurno uživati ​​u blagodatima saune! Veliki broj grijača za noge (5 kom!) pomaže u djelotvornoj i učinkovitoj detoksikaciji! Ne gori, nježno oslobađa toplinu. Grijaće ploče s nanokarbonskim zračenjem zrače i u rasponu IR-C i IR-B čineći njihove učinke (detoksikacija, mršavljenje, celulit itd.) još učinkovitijima od tradicionalnih ugljikovih infracrvenih sauna. U infracrvenim saunama je najsloženiji učinak zračenja nano Carbon!

Infracrvena sauna od kanadskog bora hemlock
Jedna od najboljih sirovina za proizvodnju sauna. Ugodnog je mirisa, labave vlaknaste strukture, drvo s niskim čvorovima, dobro podnosi kolebanje topline i slabo provodi toplinu, pa toplinu zadržava unutra, a hladnoću vani. Tijekom upotrebe ne puca. Boja mu je lijepa, svijetlosmeđa.
Radna temperatura: 30-60 ℃ (temperatura podesiva)
Upravlja se miješanjem zraka i ventilatorom, opremljenim senzorom temperature.
Vrijeme zagrijavanja: 15-25 minuta do 50-60 ℃. Ako infracrvenu saunu postavite na negrijanu, natkrivenu terasu, to se vrijeme može produžiti.

Unutarnje dimenzije kabine: 120×105 x 190 cm
Napon: 230V
samo 1920W potrošnje energije
Zahtjev ampera: 6A

Zagrijavanje organizma postiže se indirektno, zračenjem, kao kod sunca,  infracrvenim grijačima koji isijavaju infracrvene zrake koje zagrijavaju kožu i dubinski tijelo, a toplina se putem krvotoka prenosi u dublja tkiva (do 5 cm) i na taj način se tijelo znoji iznutra prema površini kože, a količina i intenzitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni.


LED svjetlo za čitanje iznutra, LED svjetlo izvana.
Slušajte svoje omiljene pjesme dok detoksicirate svoje tijelo! Interni ugrađeni radio sa CD playerom, USB, SD kartica, AUX ulaz – 2 zvučnika.

LED terapija bojama
Boje svojim elektromagnetskim vibracijama neprestano utječu na naše živote, bili mi toga svjesni ili ne. Na odmoru na plaži, opušta i umiruje blizinom i bojama goleme plave vode. Zelenilo šuma i polja umiruje i čini vas uravnoteženijim. Svaka boja je različita vrsta svjetla. A sunce koje emitira svjetlost je neophodno za sva živa bića, kao što je fotosinteza biljaka ili proizvodnja vitamina u ljudskom tijelu. Stoga, svi različiti oblici svjetlosti imaju različite ljekovite učinke na naša tijela, jer svaka boja vibrira na različitoj valnoj duljini i frekvenciji.
Crvena: Pomaže cirkulaciju krvi, osvježava, pomaže u razmišljanju.
Zelena: Za liječenje očnih bolesti i vaskularnih bolesti. Usklađuje živčani sustav.
Svijetloplava: smiruje, može ublažiti bol, ima opuštajući učinak.
Kraljevsko plava: Pomaže u prevladavanju nervoze, nesanice, jača osjećaj sigurnosti.
Bijela: od smanjenja upale do jačanja funkcije naših organa, može biti od pomoći.
Cilj je postići mir u svim slučajevima, stoga birajmo nijanse koje odgovaraju našem ukusu, jer se od njih možemo samo nadati dobrom/boljem osjećaju! Možete prilagoditi boje i kombinacije boja prikazane na slici za određeno vrijeme.

Grijanje stopala – s infracrvenim potplatom – za dodatnu udobnost i osjećaj ugode, blagotvorni infracrveni valovi za detoksikaciju dopiru do tijela odozdo.
Čista vrata od kaljenog stakla (6 mm) s metalnom polugom za otvaranje – elegantna i jednostavna za otvaranje, pravilno zatvorena, otporna na toplinu, otporna na toplinu i sigurna – mogu se montirati na drugu stranu prema potrebi, što mijenja smjer otvaranja.

Dvostruka kontrolna ploča – Možete postaviti vrijeme, kontrolirati temperaturu (30-60 ℃), uključiti i isključiti vanjsku i unutarnju rasvjetu i LED terapiju bojama te uključiti i isključiti infracrvenu saunu.

Aromaterapijski ionizator kisika!

Funkcijom ionizacije kisika dobivamo dvostruko veći negativno nabijeni ion kisika, koji se često nalazi u prirodi. Zrak izgleda čišće i svježije nakon velikog nevremena ili grmljavine. Ovo nije samo iluzija, jer predstavlja veliku količinu dvostruko negativno nabijenih iona kisika u zraku. Poboljšanja kvalitete zraka u prisutnosti ioniziranog kisika objektivna su i mjerljiva. Koncentracija negativnih iona u čistom zraku je približno 2000 iona / cm³. Osim vodopada, ova vrijednost je mnogo veća, može doseći 100.000 iona / cm³. U zatvorenoj prostoriji, međutim, taj je broj vrlo nizak, samo oko 100 iona / cm³. Učinci ioniziranog kisika na naše tijelo:
– Pozitivno regulira rad autonomnog živčanog sustava.
– Poboljšava apsorpciju kisika u stanicama, tkivima i organima
– Poboljšava mikrocirkulaciju i poboljšava perifernu cirkulaciju.
– Regenerira tijelo.
– Jača psihičku funkciju unoseći više kisika u krvne žile u mozgu.
– Stabilizira potencijal stanične membrane.

Temperatura u infracrvenoj sauni je oko 50 – 60 Celzijevih stupnjeva i to je prednost za one kojima ne odgovaraju visoke temperature klasične saune, naime finsku saunu treba zagrijati, pa koristiti, a inftracrvena sauna se uključuje po potrebi, samo kad je koristite.

Boravak u sauni preporuča se do 30 minuta, nakon čega slijedi tuširanje i osvježenje laganim napitcima.

Učinci saune

S temperaturom od 35 Celzijevih stupnjeva postiže se početak detoksikacije tijela, progrijavanje mišića, uklanjanje reumatskih bolova, poticanje krvotoka i rada srca. Toplina relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i toksine iz organizma, te jača imunološki sustav, a zbog svoje blage klime preporuča se svima koji moraju izbjegavati ostale saune, a imaju problema s prekomjernom tjelesnom težinom, previsokim tlakom i sl.

-osobna infracrvena sauna izrađena od drveta kanadskog bora hemelock


Kabel za napajanje dužine 160 cm spojen je na vrh saune, gdje se nalazi napajanje. Odatle se može voditi na bilo koju stranu (ako je potrebno). 

SAUNA ZA DVIJE OSOBE

Veličina:D 1050 xŠ 1200 xV 1900 mm (vanjske mjere 120x120cm)
– Napon: 230 V, snaga: 1920W
-9 kom grijaćih ploča od vlakna  organskog ugljika
– 1 kom LED lampa za čitanje unutra, 2 kom halogene žarulje izvana
– 1 držač šalice, 1 držač ručnika, 1 držač knjiga
– radio iznutra + CD (MP3) player, 2 zvučnika
– Aroma terapija
– LED svjetlo
– grijač nogu
– staklena vrata s drvenim okvirom

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  prodaja@bioproduct.ba

mob//viber/whatsapp: 063856880