MASAŽNA FOTELJA PRESIDENT

TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA!
8 AUTOMATSKIH PROGRAMA MASAŽE
6 MASAŽNIH TEHNIKA ZA CILJANU MASAŽU
4 PROGRAMA 3D MASAŽE
ISTEZANJE TIJELA, GLAZBA
68 ZRAČNIH JASTUKA, REFLEKSOTERAPIJA
BESPLATNA DOSTAVA
JAMSTVO 3+2 GODINE
REDOVNA CIJENA 5990 EUR
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN / ŽIRALNO
PLAĆANJE NA RATE KARICAMA
Za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880
Kategorija: Oznaka:

PRESIDENT! Premium ili masažna fotelja visoke klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža! -jedina fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D detekciju i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu! Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na matičnom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 15 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!   Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness   -besplatna dostava -jamstvo 3 godine -osiguran servis -odlična cijena -gotovinski popust BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i djelovanje

– dizajn sadrži niz pametnih 3D mehaničkih ruku koje se mogu pomicati gore-dolje 105 cm, po širini 6-21 cm i naprijed-nazad-po dubini-12 cm! – automatska detekcija-skeniranje tijela se vrši najpreciznije, po visini, širini i dubini, prateći potpuno prirodne zakrivljenosti vašeg tijela, te prilagođavajući masažu rezultatima skeniranja – funkcije masaže: udobnost, otklanjanje umora, ublažavanje bolova, brzo otkrivanje iskustva masaže, opuštenost, istezanje struka, zračna masaža cijelog tijela – memorijske funkcije su postavljene na M1 i M2 – ručna masaža za vrat, ramena i leđa sa tri masažne opcije: cjelokupna (masaža cijelih leđa), djelomična (masaža zone) i ciljana (masaža točke), sa pet podesivih brzina) -šest ručnih tehnika za masažu ramena i leđa; gnječenje, lupkanje, shiatsu, gnječenje i lupkanje, kuckanje te 3D. Kod lupkanja i shiatsu masaže, glave masažne fotelje se mogu prilagoditi na 5 razina – masaža ruku zračnim jastucima, set za gornji dio ruku tj. nadlaktice, tri podesiva intenziteta – zračna masaža donjeg dijela tijela: masaža leđa, masaža sjedećeg dijela, masaža listova i stopala sa tri podesiva intenziteta – funkcija prilagodbe širine za masažu gornjeg dijela ruku za osobe različite širine ramena – karbonska vlakna omogućuju grijanje u leđnom dijelu – tipke za brzo biranje na desnom naslonu za ruku, uključujući pomicanje nogu i leđa gore-dolje – oslonac za noge se prilagođava različitim tjelesnim visinama-produžuje – naslon za leđa koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora, takozvani ZERO SPACE – podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa kao i automatsko podešavanje za spuštanje – glazbeni sustav koji se kontrolira Bluetooth spajanjem na mobitel ili tablet, glasovna utičnica za pozive na lijevom naslonu za ruke

Smartphone aplikacija

Audio funkcija Povezivanje je omogućeno putem terminala Bluetooth za reprodukciju glazbe te putem audio kabla izravno na priključak na masažnoj fotelji.

Automatski odabir za masažu

Na daljinskom upravljaču, naći ćete 8 automatskih masažnih programa, koji će Vam ponuditi razne metode za masažu, različitih pokreta, različitim brzinama masaže, zračne masaže, itd

Masaža zračnim jastucima

Funkcija zračne masaže omogućena je u podlakticama (sa 8 ugrađenih zračnih jastuka), u nadlakticama-ramenima (sa 4 ugrađena zračna jastuka), s tri razine intenziteta, zračna masaža u donjem dijelu leđa: zračna masaža leđa (s 4 zračna jastuka), masaža stražnjice i bokova (16 zračnih jastuka), masaža nogu (36 zračnih jastuka), sa različitim razinama intenziteta.

 Masažne tehnike

Shiatsu-djeluje na glave masažne točke; brzina i širina su podesive u 5 točaka. Ovaj postupak učinkovito uklanja napetost mišića i ukočenost, što smanjuje pritisak na kralježnici.
Gnječenje + površinsko lupkanje Masažni valjci će lagano masirati leđa u smjeru gore-dolje, nakon čega će se aktivirati površinsko lupkanje, a zatim će program vratiti ponovno na pritiskak. To je kombinacija alternativa masaže za cijela leđa.
Stiskanje i gnječenje ramena preko 3D masažnih valjaka koji opuštaju mišiće i uklanjaju umor. Gnječenje masažnih točki u gore dolje smjeru ublažava najdublje boli.
Gnječenje Ova metoda može pritisnuti mišiće duboko, djelujući na neke od glavnih točaka, što eliminira napetost mišića i ukočenost.  Što više, podesiva brzina pružiti će vam savršeno iskustvo masažu
Površinsko lupkanje Masažni valjci će se lagano kretati po leđima u smjeru gore-dolje, te će aktivirati cirkulaciju krvi u cijelim leđima.
Rolling je masaža tehnika kojom ćete primijetiti točnost 3D masaže valjcima. Cijelo mišićno područje smješteno uz kralježnicu će se masirati u gore-dolje smjeru pomoću masažnih valjaka koji će potpuno zagrijati i opustitI leđne mišiće u 5 različitih širina na leđima.
Funkcija grijanja

Funkcija grijanja izvedena je korištenjem ugljičnih vlakana kao izvor za daubinsko infracrveno grijanje. Valna duljina infracrvenog zračenja poklapa se s valnom duljinom frekcencije ljudskog tijela, što omogućuje energiji da se apsorbira u ljudske stanice, aktivaciju stanica i stimulaciju metabolizma. Funkcija grijanja preporuča se osobito zimi ili u hladnim razdobljima. Dubinsko infracrveno grijanje karbonskim vlaknima sa tempereturom 40-50º eliminira bolove u leđima.

Masaža ruku i ramena President dolazi s poboljšanjima masaže u području ruku. Masažni jastuci imaju različite pozicije, tako da je stavljanje nadlaktice u namijenjeni prostor postaje mnogo ugodnije, a masaža podlaktica je učinkovitiji. Zero space & Zero gravity Masažna fotelja President se može postaviti tik do zida. Potrebno je imati samo minimalnu udaljenost 5 cm na stražnjem zidu. Ova stolica se postavlja u polegnuti položaj na drugačiji način, jer je dizajnirana s posebnom značajkom koja omogućuje da klizi prema naprijed do 22 cm kada koristite položaj nulte gravitacije ili bestežinskog stanja. Sjedište stolice će kliziti prema naprijed, bez dodirivanja poda ili zida natrag. Zero gravity funkcija omogućava postavljanje tijela pri masaži u točke bestežinslog stanja, stanja nulte gravitacije, što će omogućiti maksimalno opuštanje i učinak masaže. Refleksoterapija

 

Masaža stopala je neponovljiv doživljaj, masažom valjcima za donji dio stopala, s 3 brzine, te zračnim jastucima koji rade kompresiju i kontrakcije cijelog stopala, s posebnim naglaskom na petu.

Teleskopski nastavak za masažu stopala se isteže prema naprijed kako bi se mogle masirati osobe različite visine.Teleskopski nastavak je opremljen masažnim valjcima i zračnim jastucima, uz dodatak 8 prirodnih magneta.Različiti zračni jastuci u potpunosti će zaokrenuti potkoljenicu, gležanj i stopalo, ponudit će vam trostruko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Masaža stopala s valjcima oponaša ljudski dodir, a dolazi s naprednim masažnim valjkom pružajući masažu sličnu onoj koju nudi profesionalni terapeut. Fokusiranje na točke na tabanima nogu, s naizmjeničnim jačim ili slabijim, ali i konstantnim masažama.

S-oblik masaža leđa 3D sustav valjaka omogućuje valjcima pomicanje gore / dolje / lijevo / desno / naprijed / natrag na vrat, ramena, leđa i struk. Valjci će se prilagoditi i kretati u obliku slova S, slijedeći oblik kralježnice. Raspon širine je od 6 cm (kako ne bi dirali kralježnicu) do 21 cm (tako da pokrivaju cijela leđa). Masaža zračnim jastucima za ruke vrši se zračnim jastucima koji slijede krivulje ljudske ruke. Kombinirano sa masažom u ramenima, i sinkronizirano sa zračnom masažom u cijelom tjelu, pokreće cirkulaciju od najudaljenijih mjesta od srca, te zahvaljujući velikom broju zračnih jastuka omogućuje jačanje krvotoka prema srcu. Dvije memorijske funkcije Ove dvije funkcije će zadovoljiti potrebe vaše obitelji. Bilo koja kombinacija metoda i funkcija koje vi i vaša obitelj možete izabrati može biti pohranjena s odgovarajućim M1 /M2 memorijskim programima. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb a za dvije sekunde nakon što je čuo neki zvuk, automatski način rada započinje memorirati Funkcija odabira vremena- timer S ovom funkcijom možete postaviti vrijeme za masažu u skladu s vašim željama, koje će vam omogućiti da uživate kontinuirano u masaži: 10-, 15-, 20-, 25-, 30- ili 40-minutna masaža Istezanje Kroz automatske programe doživjećete istezanje kako kod profesionalnog masera, da li se radilo o istezanju nogu, prednjeg dijela tijela ili cijelog tijela  

Inovativna tehnologija Zbog svoje inovativne funkcije, zračne pumpe mogu raditi sinkronizirano ili kontinuirano, kako bi se osigurala potrebna energija za pokretanje zračnih jastuka. I masaža za opuštanje i snažan pritisak zračnih jastuka su precizni i jedinstveni, što vam omogućuje da uživate u potpunoj relaksaciji.

Kralješci su obično uzrok boli u struku i leđima, kao i za ukočen vrat. Ova masažna fotelja opremljena je tehnologijom s 3D funkcijom detekcije, koja može podesiti masažne točke prema vašoj visini. Od najviše točke na vratu najniže do točke na leđima, ova tehnologija ima mogućnost djelovanja na 500 mogućih masažnih mjesta na cijelom tijelu, te će pružiti profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizikalnu terapiju koja rješava probleme vezane uz loše zdravlje. Ovi proizvodi su proizvedeni prema specifikacijama kao rezultat medicinskog ispitivanja.

Tehničke specifikacije i značajke masaža cijelih leđa s 6 masažnih tehnika i 4 programa u 3D modu 8 automatskih programa za masažu elektično podešavanje naslona za leđa i noge bestežinsko stanje masažni valjci, 3D masaža stražnjice s zračnim jastucima masaža područja zdjelice sa zračnim jastucima masaža listova s zračnim jastucima masaža stopala (refleksna terapija) s valjcima i zračnim jastucima daljinski upravljač, upravljivo pomoću mobilne aplikacije presvlake ekološka, antibakterijska koža. težina fotelje 130 kg maksimalna korisnički težina -neograničeno napajanje 220 – 230 V boja bež, krem i crna ostale dostupne boje na upit

Dimenzije   

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju! Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite.