-54%

MASAŽNA FOTELJA FANTASY

590.00 

Kategorija: Oznaka:
BESPLATNA DOSTAVA
GARANCIJA 3 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU I VIRMAN / ŽIRALNO

PLAĆANJE NA RATE KARICAMA
 
Za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880
  • površinska i dubinska masaža
  • 3automatska programa
  • shiatsu masaža za cijela leđa
  • sklopiva konstrukcija
  • ergonomski oblikovana
  • vrlo jednostavno podešavanje fotelje u željeni položaj

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na matičnom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama! 

Masažna fotelja Fantasy je posebna po tome što ima vrlo konkretnu, čvrstu masažu koja se može podešavati. Ima sklopivu konstrukciju pa je samim tim i multifunkcionalna i vrlo praktična za korištenje.

Na fotelji je masaža podijeljena na četiri najbitnije tjelesne zone: vratno ramenu, leđno lumbalnu, bedrenu te zonu listova. Možete odabrati između dva načina vibracione terapije: dubinska ili površinska za svaki dio tijela, te pojedinačno ili istovremeno za cijelo tijelo. Masaža vibracijama posebno se preporuča za osobe koje imaju izražene probleme slabe cirkulacije, bolne, otečene noge i stopala.

Shiatsu masaža u leđima je vrlo konkretna, takođe se može podešavati brzina, jačina kao i područje masaže.

Također može pomoći za opuštanje cijelog tijela, obnavljanje energije te smanjenje napetosti i stresa. Na daljinskom upravljaču u svakom trenutku možete provjeriti koji dio tijela je pod tretmanom i odabrati funkcije koje želite, a možete izabrati i jedan od 3 automatska programa.

Fantasy se automatski isključuje nakon preporučenih 15 minuta masaže tako da se možete potpuno opustiti i relaksirati te čak i zaspati.

O kvaliteti masaže u masažnoj fotelji Fantasy može posvjedočiti više stotina zadovoljnih korisnika ove jedinstvene masažne fotelje.

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

tel 063/856 880

prodaja@bioproduct.ba