clionic/ionic-spa

INFRACRVENA-IONSKA-STRUJNA TERAPIJA/TENS

  • multifunkcionalni terapijski uređaj
  • IC terapija, detoksikacija, tens terapija
  • omogućava mirnije spavanje
  • kod fizičke masaže
  • učinkovito opuštanje trbušne zone
  • opuštanje zglobova i kralježnice
  • opuštanje ukočenih leđnih mišića


TERAPIJA INFRACRVENIM GRIJANJEM

Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa detoksikacijom. Primjena grijanja kod reumatskih oboljenja ima dugu tradiciju. Terapeutski učinak grijanja ovisi i o fazi oboljenja. Kod akutne upale određenog dijela tijela može doći do pogoršanja stanja.Image ukoliko se koristi terapija grijanjem. Ali, kod reumatskih oboljenja koja nisu akutna ili pod trenutnim upalnim procesom, artroze, sindroma rame-ruka, jutarnje ukočenosti, degeneracije kralježnice, ova terapija postiže veoma pozitivne rezultate.

TENS TERAPIJA STRUJOM

Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa infracrvenim grijanjem, ali nikako sa detoksikacijom. Metoda se zasniva na principu elektroanalgezije, gdje dolazi do stimuliranja A živčanih vlakana. Stimulacijom A vlakana dolazi do kočenja C vlakana odgovornih za prijenos boli na više razine živčanog sustava. Električni podražaji frekvencije od 75 - 125 Hz i trajanju impulsa od 0.8 ms najbolje stimuliraju A živčana vlakna. Struja se primjenjuje putem elektroda uz koje se po potrebi stavljaju i gel ili pasta koji Imagepovećavaju provodljivost kože. Vrijeme popuštanja boli je različito te se kreće od 10-30 min, a toliko traje i tretman. Postupak se može ponoviti više puta dnevno.

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Naručite proizvod online i dobivate 5% popusta.

B.P. Eurogrupa Žepče

Stjepana Tomaševića bb

72230 Žepče

bpeurogrupa@tel.net.ba

info@bioproduct.ba

tel +387/32/881 991

http://www.bioproduct.ba

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se