ledmag 1500

  

Bio- fotonska- signalna terapija "LEDMAG 1500 wellness"

Ljekovita moć crvenog svjetla

Vjerujte u snagu i energiju prirode. Sunce već mnogo milijuna godina neprestano emitira masovnu količinu energije u svemir. Samo mala količina te energije dopire do našeg planeta. Ipak, to je jedini izvor energije koji je odgovoran za sav život na ovoj zemlji.
Sunce je jedini izravni izvor energije koji stoji prirodi na raspolaganju. Stoga je svjetlo toliko važno za nas - svjetlo je energija.


Živimo u doba stresa i užurbanosti, loše se hranimo, nedovoljno se krećemo, elektrosmog je oko nas i radimo na radnim mjestima bez dnevnog svjetla. Naš biološki sustav nije dizajniran za to. Bio- fotonska signalna terapija može nadoknaditi nedostatak prirodnog svjetla. Regulira nedostatke stanica pri nastajanju fotona, i što je osobito važno za organizam, prirodnim putem oscilira u svom izvornom obliku.


Znanstvenici su sigurni i mogu dokazati da svaka živa stanica proizvodi i zrači svjetlo. To su biofotoni. Oni kontroliraju sve biokemijske procese u našem tijelu. Dakle, oni su nositelji naše tjelesne energije kao i naše moći za samoizlječenjem. Ukoliko je energetska ravnoteža poremećena, fotoni će pojačano slati lažne ili iskrivljene informacije. Rezultat toga je oslabljeni imunološki sustav. Tijelo samo sebi više ne može pomoći .


Zahvaljujući današnjoj tehnologiji, moguće je reproducirati ovo prirodno svjetlo (biofotone). Sada si tijelo ponovno može pomoći, jer zahvaljujući biofotonskoj signalnoj terapiji dobiva energiju koju može prepoznati i iskoristiti; jer zapravo bolesti ne postoje, postoji samo nesklad.

 

LEDMAG 1500 - Wellness je terapijski sustav koji podržava selektivne tretmane bio- fotonskim glavama (64 crvenih/infracrvenih-LED lampica) kod:
- zacjeljivanja rana i upala svih vrsta
- za prehlade, upale grla, bronhijalne astme
- upale prostate, mjehura, zubnog mesa i desni
- herpes zostera, psorijaze
- čireva na nogama, dekubitusa
Također kod težih problema u području leđa, vrata, ramena, koljena, artroze, lomova kostiju, osteokondroze, išijasa , reumatskih bolova, sportskih ozljeda i za ublažavanje boli može se koristiti izravno na koži, bez odjeće.

Osim bio fotonskog tretmana, signalna terapija sa podlogom za cijelo tijelo ( 75 x 180 x 2,5 cm ) koja se koristi isključivo u krevetu, bilo da se postavi ispod ili u/na madrac, korisnicima pruža važnu pomoć kod raznih bolesti.


Poseban je osjećaj kada u jutarnjim satima ustanemo sa veselom pjesmom na usnama. Uz "intenzivni" i "noćni" program, npr, noćni proces regeneracije podržan je na nježan, ali vrlo učinkovit način, osobito u akutnoj fazi "prvog sna"i poremećaja spavanja.


Signalno-impulsna terapija :
- Aktivira metabolizam i detoksikaciju stanica i tkiva
- Stimulira cirkulaciju i opskrbu kisikom
- Potiče tijelo na samoobranu i samoiscjeljenje
- Smanjuje akutne i kronične bolove
- Ubrzava smanjenje oteklina koje se pojavljuju osobito kod modrica, iščašenja, uganuća i upale
- Brža regeneracija kože

LEDMAG1500 -wellness je najnovija generacija terapije koja korisniku snagom crvenog svjetla, svakodnevno, bez ikakvih nuspojava, nudi poboljšanje raznih tegoba, pa i izlječenje.

Svim korisnicima "LEDMAG1500 wellness" želimo dobro zdravlje zauvijek !
Bio-fotonska-signalna terapija može se kombinirati s lijekovima i drugim metodama fizikalne terapije. Neelektronički implantati poput umjetnih zglobova, stentovi, itd., nemaju negativan utjecaj na primjenu, naprotiv, imaju pozitivan učinak.
Osobe koje imaju ugrađen elektronski implantat (pacemaker), osobe sa epilepsijom i trudnice, prije korištenja trebaju konzultirati svog liječnika ili terapeuta.

 

 Uz lampu za aplikaciju fotonsko-svjetlosne terapije, isporučuje se podloga za aplikaciju na cijelo tijelo pomoću signalno-impulsne terapije, adapter-ispravljač, sigurnosne naočale te tehničke upute.

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Naručite proizvod online i dobivate 5% popusta.

B.P. Eurogrupa Žepče

Stjepana Tomaševića bb

72230 Žepče

bpeurogrupa@tel.net.ba

info@bioproduct.ba

tel +387/32/881 991

http://www.bioproduct.ba

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se