masažna fotelja president

 

REDOVNA CIJENA 5990 EUR, za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880 ili pošaljite upit/narudžbu.

PRESIDENT! Premium ili masažna fotelja visoke klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

-jedina fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava detekciju i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

 

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na matičnom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 15 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

-besplatna dostava

-jamstvo 3 godine

-osiguran servis

-odlična cijena

-plativo do 24 rate

-gotovinski popust

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

Vrhunski doživljaj masaže, masažna fotelja president, top proizvod!
Sve što masažna fotelja visoke klase treba ponuditi. Objedinjene sve masažne tehnike, uz 68 zračnih jastuka, rolo, gnječenje, udaranje, lupkanje, istezanje, uvijanje... magnetnu terapiju, podešavanje intenziteta masaže i razmaka masažera u 5 točki, automatskih programi masaže, ciljana masaža problematičnih zona, skeniranje leđa....

President masaža stolica opremljena je sa skupom 3D inteligentnih masažnih ruku koje se mogu pomicati gore i dolje, naprijed i natrag, kao i bočno (po visini, širini i dubini).
Ovaj model je dio dizajniranih modela sa najboljim dizajnom i tehnologijom izrade.

President je opremljen s različitim automatskim funkcijama, kao što su: udobnost, opuštanje, ublažavanje boli, brza masaža, istezanje struka, 3D masaža, potpuna zračna masaža, plus niz drugih funkcija masaže specifične za novi  koncept.

 

Smartphone aplikacija

Audio funkcija
Povezivanje je omogućeno putem terminala Bluetootha za reprodukciju glazbe ili putem audio kabla izravno na priključak na masažnoj fotelji.
 

 


Automatski odabir za masažu

Na daljinskom upravljaču, naći ćete nekoliko automatskih masažnih programa, koji će Vam ponuditi razne metode za masažu, različitih pokreta, različitim brzinama masaže, zračne masaže, itd
 
 
 

Masaža zračnim jastucima

Funkcija zračne masaže u podlakticama , u nadlakticama-ramenima, s tri razine intenziteta.Zračna masaža u donjem dijelu leđa: zračna masaža leđa, masaža stražnjice i bokova , masaža nogu i listova sa 3 razine intenziteta.

 Masažne tehnike

Shiatsu-djeluje na glave masažne točke; brzina i širina su podesive. Ovaj postupak učinkovito uklanja napetost mišića i ukočenost, što smanjuje pritisak na kralježnici.
Gnječenje + površinsko lupkanje
Masažni valjci će lagano masirati leđa u smjeru gore-dolje, nakon čega će se aktivirati površinsko lupkanje, a zatim će program vratiti ponovno na pritiskak. To je kombinacija alternativa masaže za cijela leđa.
Stiskanje i gnječenje ramena preko 3D masažnih valjaka koji opuštaju mišiće i uklanjaju umor. Gnječenje masažnih točki u gore dolje smjeru ublažava najdublje boli.
Gnječenje
Ova metoda može pritisnuti mišiće duboko, djelujući na neke od glavnih točaka, što eliminira napetost mišića i ukočenost.  Što više, podesiva brzina pružiti će vam savršeno iskustvo masažu
Površinsko lupkanje
Masažni valjci će se lagano kretati po leđima u smjeru gore-dolje, te će aktivirati cirkulaciju krvi u cijelim leđima.
Dubinsko lupkanje
Rolling je masaža tehnika kojom ćete primijetiti točnost 3D masaže valjcima. Cijeli mišićno područje smješteno uz kralježnicu će se masira u gore-dolje smjeru pomoću masažnih valjaka koji će potpuno zagrijati i opustitI leđne mišiće.

Funkcija Grijanja

Funkcija grijanja izvedena je korištenjem ugljičnih vlakana kao izvor za daubinsko infracrveno grijanje. Valna duljina infracrvenog zračenja poklapa se s valnom duljinom frekcencije ljudskog tijela, što omogućuje energiji da se apsorbira u ljudske stanice, aktivaciju stanica i stimulaciju metabolizma. Funkcija grijanja preporuča se osobito zimi ili u hladnim razdobljima.

Masaža ruku i ramena
President dolazi s poboljšanjima masaže u području ruku. Masažni jastuci imaju različite pozicije, tako da je stavljanje nadlaktice u namijenjeni prostor postaje mnogo ugodnije, a masaža podlaktica je učinkovitiji.

Zero space & Zero gravity

Masažna fotelja President se može postaviti tik do zida. Potrebno je imati samo minimalnu udaljenost 5 cm na stražnjem zidu. Ova stolica se postavlja u polegnuti položaj na drugačiji način, jer je dizajnirana s posebnom značajkom koja omogućuje da klizi prema naprijed do 22 cm kada koristite položaj nulte gravitacije ili polegnutu masažu. Sjedište stolice će kliziti prema naprijed, bez dodirivanja poda ili zida natrag.

Zero gravity funkcija omogućava postavljanje tijela pri masaži u 3 točke bestežinslog stanja, stanja nulte gravitacije, što će omogućiti maksimalno opuštanje i učinak masaže.

 

Refleksoterapija
Teleskopski nastavak za masažu stopala se isteže prema naprijed kako bi se mogle masirati osobe različite visine.

Teleskopski nasatavak je opremljen masažnim valjcima i zračnim jastucima, uz dodatak 8 prirodnih magneta.Različiti zračni jastuci u potpunosti će zaokrenuti potkoljenicu, gležanj i stopalo, ponudit će vam trostruko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Masaža stopala s valjcima oponaša ljudski dodir, a dolazi s naprednim masažnim valjkom pružajući masažu sličnu onoj koju nudi profesionalni terapeut. Fokusiranje na točke na tabanima nogu, s naizmjeničnim jačim ili slabijim, ali i konstantnim masažama.

S-oblik masaža leđa

3D sustav valjaka omogućuje valjcima pomicanje gore / dolje / lijevo / desno / naprijed / natrag na vrat, ramena, leđa i struk. Valjci će se prilagoditi i kretati u obliku slova S, slijedeći oblik kralježnice. Raspon širine je od 6 cm (kako ne bi dirali kralježnicu) do 21 cm (tako da pokrivaju cijela leđa).

Masaža zračnim jastucima za ruke vrši se zračnim jastucima koji slijede krivulje ljudske ruke.
Dubinsko infracrveno grijanje karbonskim vlaknima sa tempereturom 40-50º eliminira bolove u leđima. Valna duljina infracrvenog zračenja poklapa s valnom duljinom ljudskog tijela, koja omogućuje energiji da se apsorbira u ljudske stanice, aktivaciju stanica i stimulaciju metabolizma.


Dvije memorijske funkcije
Ove dvije funkcije će zadovoljiti potrebe vaše obitelji. Bilo koja kombinacija metoda i funkcija koje vi i vaša obitelj možete izabrati može biti pohranjena s odgovarajućim M1 /M2 memorijskim programima. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb a za dvije sekunde nakon što je čuo neki zvuk, automatski način rada započinje memorirati

Funkcija odabira vremena- timer
S ovom funkcijom možete postaviti vrijeme za masažu u skladu s vašim željama, koje će vam omogućiti da uživate kontinuirano u masaži: 10-, 15-, 20-, 25-, 30- ili 40-minutna masaža

Istezanje
Kroz automatske programe doživjećete istezanjekako kod profesionalnog masera, da li se radilo o istezanju nogu, prednjeg dijela tijela ili cijelog tijela

Inovativna tehnologija
Zbog svoje inovativne funkcije, zračne pumpe mogu raditi sinkronizirano ili kontinuirano, kako bi se osigurala potrebna energija za pokretanje zračnih jastuka. I masaža za opuštanje i snažan pritisak zračnih jastuka su precizni i jedinstveni, što vam omogućuje da uživate u potpunoj relaksaciji.

Kralješci su obično uzrok boli u struku i leđima, kao i za ukočen vrat. Ova masažna fotelja opremljena je tehnologijom s 3D funkcijom detekcije, koja može podesiti masažne točke prema vašoj visini. Od najviše točke na vratu najniže do točke na leđima, ova tehnologija ima mogućnost djelovanja na 500 mogućih masažnih mjesta na cijelom tijelu, te će pružiti profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizikalnu terapiju koja rješava probleme vezane uz loše zdravlje. Ovi proizvodi su proizvedeni prema specifikacijama kao rezultat medicinskog ispitivanja.

 

Tehničke specifikacije i značajke
masaža cijelih leđa
elektično podešavanje naslona za leđa
elektično podešavanje teleskopskog oslonca za masažu nogu
masažni valjci, 3D, 2015-dizajn
masaža stražnjice s zračnim jastucima
masaža područja zdjelice sa zračnim jastucima
masaža listova s zračnim jastucima
masaža stopala (refleksna terapija) s valjcima i zračnim jastucima
daljinski upravljač, upravljivo pomoću mobilne aplikacije
presvlake ekološka, antibakterijska koža.
težina stolice 130 kg
maksimalna korisnički težina -neograničeno
napajanje 220 - 230 V
boja bež, krem i crna
ostale dostupne boje na upit

 

Dimenzije

 

 
 

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

REDOVNA CIJENA 5490 eura, za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880 ili pošaljite upit/narudžbu.

B.P. Eurogrupa Žepče

Stjepana Tomaševića bb

72230 Žepče

bpeurogrupa@tel.net.ba

info@bioproduct.ba

tel +387/32/881 991

http://www.bioproduct.ba

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se