masažna fotelja classico

 

  • površinska i dubinska masaža
  • 6 automatskih programa
  • grijači za lumbalni dio leđa
  • sklopiva konstrukcija
  • ergonomski oblikovana
  • vrlo jednostavno podešavanje fotelje u željeni položaj

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cijenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje na matičnom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne dijelove, partnera sa 15 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Masažna fotelja Classico je posebna po tome što s pravom možemo reći da je ergonomska jer se anatomski prilagođava tijelu prema njegovim konturama, čime se postiže maksimalna opuštenost tijela pri masaži i sjedenju. Ima sklopivu konstrukciju pa je samim tim i multifunkcionalna i vrlo praktična za korištenje.

Na Classicu je masaža podijeljena na četiri najbitnije tjelesne zone: vratno ramenu, leđno lumbalnu, bedrenu te zonu listova. Možete odabriti između dva načina vibracione terapije: dubinska ili površinska za svaki dio tijela, te pojedinačno ili istovremeno za cijelo tijelo. Masaža vibracijama posebno se preporuča za osobe koje imaju izražene probleme slabe cirkulacije, bolne, otečene noge i stopala

Također može pomoći za opuštanje cijelog tijela, obnavljanje energije te smanjenje napetosti i stresa. Za osobe sa izraženijnim bolovima u lumbalnom dijelu leđa na ovoj fotelji možete odabrati funkciju tretmana grijanjem za ubrzano otklanjanje bolova i bolju prokrvljenost tkiva. Na daljinskom upravljaču u svakom trenutku možete provjeriti koji dio tijela je pod tretmanom i odabrati funkcije koje želite, a možete izabrati i jedan od šest automatskih programa.

Classico se automatski isključuje nakon preporučenih 15 minuta masaže tako da se možete potpuno opustiti i relaksirati te čak i zaspati.

Mogućnost odabira između dva modela, ST/vibraciona masaža ili RL/dodatak rolo masaža.

O kvaliteti masaže u masažnoj fotelji Classico može posvjedočiti više tisuća zadovoljnih korisnika ove jedinstvene masažne fotelje. 

 Redovna cijena 990 eura, za akcijske cijene nazovite  032/881-991 ili 063/856-880 ili pošaljite upit/narudžbu.

B.P. Eurogrupa Žepče

Stjepana Tomaševića bb

72230 Žepče

bpeurogrupa@tel.net.ba

info@bioproduct.ba

tel +387/32/881 991

http://www.bioproduct.ba

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se