masažer step

"STEP"- univerzalna masažna sjedalica

Ovaj masažer se po svojim funkcijama i masažnim tehnikama može usporediti sa boljom masažnom foteljom, jer vrlo lako svaku i najobičniju sjedalicu pretvara u odličnu fotelju za masažu. Masažna sjedalica Step omogućava različite vrste masaže: gnječenje i masažu valjcima za leđa, te masažu vibracijama za bedreni dio. Također omogućava i zonsku masažu na leđima, te tako postizanje najoptimalnije terapije za leđa, uz više programa masaže vibracijama za bedreni dio.

Opremljena je autopunjačem, za vožnju u automobilu ne ometa koncentraciju prilikom dužih putovanja. Posebno je pogodan za korištenje za osobe koje puno sjede na radnom mjestu jer je prenosiv i zauzima malo prostora. Masažer se može koristiti i na krevetu tako da se položi vodoravno te legne na njega. Step je masažer za sve ljude koji drže do svog zdravlja i komfora, bilo da ga koriste na radnom mjestu, u automobilu ili u domu pružit će i više od onoga što bi očekivali od masažne sjedalice!

Moderan dizajn -materijal pogodan za kožu i lako se održava.

Masaža duž kralježnice, gore i dolje, odabir 3 masažne zone, gornji ili donji dio leđa, 4 rotirajuće masažne glave u unutrašnjosti podloge pružaju ugodnost gnječenjem, 2 vibracijska motora u sjedećem dijelu za dodatnu-anticelulitnu masažu bedra, dodatno crveno svjetlo i funkcija topline u leđnom dijelu sa automatskim isključivanjem. Odabir jednog od 3 moda vibracijske masaže, kao i mogućnost podešavanja u 3 intenziteta.

Praktični daljinski upravljač za ugodno i jednostavno biranje masažnih točki.

Programiranje 15 minutnog masažnog programa, ukupna težina 5 kg, kabel, dodatni adapter od 12 V za auto (uključuje se u mjesto za upaljač u autu).

B.P. Eurogrupa Žepče

Stjepana Tomaševića bb

72230 Žepče

bpeurogrupa@tel.net.ba

info@bioproduct.ba

tel +387/32/881 991

http://www.bioproduct.ba

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se