visco-uložak jastuka

Ukoliko ste već pomislili da za vas ne postoji idealan jastuk, sigurno niste isporobali najnoviji proizvod nastao kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja stručnjaka  koji se bave problematikom spavanja. Visco materijal odlikuje se svim bitnim svojstvima neophodnim za idealnu podlogu pri spavanju. Bez posebnog napora jastuk visco možemo stisnuti gotovo na „nulu“.

Radi takvog ponašanja jastuk se odlično prilagođava anatomiji tijela u ovom slučaju to je vratni dio kralježnice. Muskulatura vrata se rasterećuje zbog djelovanja VISCO-pjene koja se optimalno prilagođava prirodnom položaju mišića i kostiju. Ne dolazi do neugodnih ukočenosti i napetosti koje su povezane s glavoboljom. Korišteni materijali odlikuju se tzv. „memory" efektom, reagiraju na toplinu tijela te na taj način čine odličnu podlogu za vaš vrat, kralježnicu i samu glavu.Osnovnom materijalu dodaje se tzv. „POLYOLE“ specijalni dodatak da se uspori vraćanje u početni oblik. Ta Visko-pjena ima veliku gustoću od cca. 60 kg/m3 i dosta nisku specifičnu trvdoću od cca. 2,0 Kpa.

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Naručite proizvod online i dobivate 5% popusta.

B.P. Eurogrupa Žepče

Stjepana Tomaševića bb

72230 Žepče

bpeurogrupa@tel.net.ba

info@bioproduct.ba

tel +387/32/881 991

http://www.bioproduct.ba

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se